Vakkundig montage rolluiken of garagepoorten | Klantendienst | Rolluik Plaza - Online rolluiken en garagepoorten bestellen

Klantendienst

Onderdeel van Rolluik Plaza

Vakkundig montage rolluiken of garagepoorten

Ziet u er tegenop of heeft u geen tijd, laat het Rolluik-Plaza montageteam na uw bestelling bij u komen om de precieze maten op te meten en daarna de op maat gemaakte rolluiken of garagepoorten monteren. Dit gebeurt met de vanzelfsprekende zorgvuldigheid van goed vakmanschap.

Bij het plaatsen van rolluiken of garagepoorten is het niet alleen belangrijk het goede produkt uit te zoeken, maar dient er ook best gekozen te worden voor een vakkundige montage. Hierbij is het vooral belangrijk dat een technisch juiste bevestiging en afdichting van alle elementen plaats vindt, zodat een duurzaam functioneren gegarandeerd kan worden en schade op de lange duur aan de bouwdelen vermeden wordt.

Nalatigheid op dit gebied leidt onherroepelijk tot warmteverlies of zelfs schade door vocht. Het Laatste ontstaat altijd dan, wanneer de relatief warme en vochtige binnenlucht in aanraking komt met koude bouwdelen in ondichte voegen, waar deze dan afkoelt en het schadelijke kondenswater doet neerslaan.

Of u het nu zelf doet of laat doen, bij Rolluik Plaza is de montage geen probleem. Bij aankoop van een rolluik of roldeur kunt u uw rolluik laten plaatsen en monteren door het montageteam van Rolluik Plaza.