Welkom bij Rolluik Plaza

Rolluik Plaza is een onderdeel van Window Plaza en dochter onderneming van Hoogstraate Bouw. Rolluik Plaza heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren aan een grote kring tevreden klanten oplossingen op het gebied van rolluiken, garapoorten, ramen en deuren.

Waarom Rolluik Plaza

Rolluik Plaza is uniek in Belgie. Geen enkel ander bedrijf in ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten heeft zo'n compleet en uitgebreid assortiment producten op maat. Onze producten worden voortdurend geoptimaliseerd en afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze producten zijn daardoor gebruiksvriendelijk, stijlvol, duurzaam en bieden optimale bescherming.

In samenspraak met vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Rolluik Plaza haar rolluiken continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elke rolluik is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving. Dankzij Rolluik Plaza en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle onze rolluiken een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.

0 0 4 2 3 9
Totaal verkochte ramen, deuren en rolluiken

De waarden van Rolluik Plaza

Het tevreden stellen van onze klanten moet de basis zijn van onze zakenfilosofie. Door kwaliteit en efficientie te koppelen aan vooruitstrevendheid willen wij succesvol ondernemen. Wij geloven dat mensen het belangrijkste zijn. Daarom staat de mens centraal. Wij geloven in zijn wil om zijn verantwoordelijkheid op te nemen en met iedereen samen te werken tot het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Expertise

U kan al 30 jaar op de expertise van Rolluik Plaza rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen, deuren en rolluken bij gezinnen.

Advies

Op de website of bij u thuis, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden over ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten.

Montage

U ontvangt van ons een Vakkundige montage, daar houden we ons aan. Daarnaast ontvangt u een kort verslag na uitgevoerde werken.

Ruim assortiment

Bij Rolluik Plaza kunt u kennismaken met een enorme aanbod en stijlvolle rolluiken. We bieden unieke oplossingen voor diverse doeleinden

Made in Belgium

We volgen de technologie en wetenschap nauw op en garanderen zo de kwaliteit van onze rolluiken, made in Belgium.

Onderzoek

Onze samenwerking met diverse researchcentra en de knowhow en innovatie die daaruit voortvloeit, vind je terug in o.a. de sterke isolatiewaarden, de kleuren en het veiligheidsbeslag.

Kwaliteit voor u

Rolluik Plaza garandeerd u kwalitatieve rolluiken op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie tegen laagsterpijs garantie.

Inovatief

De werknemers van Rolluik Plaza zijn innovatief, creatief en durven risico’s te nemen. Daarom innoveert Rolluik Plaza voortdurend en voldoet zo aan de huidige en toekomstige noden.